Válasszon ablak profilt:

REHAU EURODESIGN

REHAU EURODESIGN ablakprofil sarokmetszeti képe


A Rehau 70 Eurodesign profilrendszer garancia az egyszerűségre és takarékosságra, kiváló hő- és hangszigeteléssel párosulva. Ha minőségi műanyag ablakokat keres, amelyek kitűnnek az ár-érték arányukkal, akkor az 5 légkamrás Eurodesign műanyag ablakok a legjobb választás. A Rehau 70 Eurodesign nyílászárók nem teszik szükségessé a minőség terén való kompromisszumokat, és mégis megfizethetőek. Ezek az ablakok különösen alkalmasak modern stílusú épületekhez, panelházakhoz, hétvégi házakhoz és nyaralókhoz.

5 kamrás REHAU Eurodesign profilrendszer, Beépítési mélység 70 mm, üvegezés (24 mm) kétrétegű esetén Ug = 1,0 W/m2K, az üveg 15 mm mélyen helyezkedik el a szárnyprofilban, amely garantálja a páralecsapódás elleni védelmet, 2x körbefutó tömítés a tökéletes zárás érdekében, egyenes vonalvezetésű 70 mm-es szárnyprofil, hőátbocsátási tényező (24 mm) kétrétegű esetén Uw = 1,2 W/m2K, (36 mm) háromrétegű esetén Uw = 0,92 W/m2K, vasalat MACO Multi-Matic vasalatrendszer, biztonság 2x biztonsági zárócsap, biztonsági zárfogadó.

A kalkulátor kívül-belül fehér színű alap kialakítású profillal és a fenti profilválasztóban megjelölt üvegezéssel számol!

70 mm, 5 légkamra, dupla acélmerevítés kívül-belül fehér alapszínben, MACO Multi-Matic vasalatrendszer, biztonság 2x biztonsági zárócsap, biztonsági zárfogadó, 4-16-4 Lowe+Argon gáz k = 1,0 W / m2K

DECEUNINCK VISION

DECEUNINCK VISION ablakprofil sarokmetszeti képe


A Deceuninck profilokból többféle műszaki összetételű ablakterméket is gyártanak, melyek közül a Deceuninck Vision fantázianevet viselő termék az egyik legnépszerűbb kategória. A Deceuninck Vision sikere mögött a kiváló minőség, az esztétikus megjelenés és a rendkívül kedvező árak ötvözete rejlik. Ha Ön is költséghatékony, de effektív megoldást keres elavult nyílászáróinak cseréjéhez, akkor a szóban forgó termékeket Önnek találták ki.

5 kamrás Deceuninck Vision profilrendszer, beépítési mélység 76 mm, üvegezés (48 mm) háromrétegű esetén Ug = 0,5 W/m2K, az üveg 15 mm mélyen helyezkedik el a szárnyprofilban, amely garantálja a páralecsapódás elleni védelmet, tömítés 2x körbefutó tömítés a tökéletes zárás érdekében, egyenes vonalvezetésű 80 mm-es szárnyprofil, hőátbocsátási tényező (48 mm) háromrétegű esetén Uw = 0,78 W/m2K, vasalat MACO Multi-Matic vasalatrendszer, biztonság 2x biztonsági zárócsap, biztonsági zárfogadó.

A kalkulátor kívül-belül fehér színű alap kialakítású profillal és a fenti profilválasztóban megjelölt üvegezéssel számol!

76 mm, 5 légkamra, dupla acélmerevítés kívül-belül fehér alapszínben, MACO Multi-Matic vasalatrendszer, biztonság 2x biztonsági zárócsap, biztonsági zárfogadó, 4-18-4-18-4 Lowe+Argon gáz k = 0,5 W / m2K

DECEUNINCK ELEGANT

DECEUNINCK ELEGANT ablakprofil sarokmetszeti képe


A 6 légkamrás Elegant műanyag ablak ideális választás az Ön számára, ha új építésű, hőszigetelt házába keres nyílászárót, és kiemelten fontos, hogy új műanyag ablaka még a legszigorúbb biztonsági és hőszigetelési elvárásoknak is megfeleljen. Újrahasznosított Eco Power Core alaptestnek köszönhetően az alumínium ablakok környezetbarát alternatívája. A funkcionalitáson túl a design sem elhanyagolható szempont: derékszögben elhelyezett üveglécek, minimalista kialakítás, nagy stabilitású ablakok, eddig soha nem látott panoráma, és ami a legfontosabb, kiemelkedő hőszigetelés. Felár ellenében érhető design szárnyas változatban, ami síkban záródást eredményez.

Profilrendszer 6 kamrás DECEUNINCK Elegant, beépítési mélység 76 mm, üvegezés (52 mm) háromrétegű esetén Ug = 0,5 W/m2K, az üveg 20 mm mélyen helyezkedik el a szárnyprofilban, amely garantálja a páralecsapódás elleni védelmet, tömítés 3x körbefutó tömítés a tökéletes zárás érdekében, plusz tömítés a párkányfogadó és a tok találkozásánál, egyenes vonalvezetésű 80 mm-es, vagy 92 mm-es szárnyprofil, hőátbocsátási tényező (52 mm) háromrétegű esetén 0,73 W/m2K, Vasalat MACO Multi-Matic vasalatrendszer, biztonság 2X biztonsági zárócsap, biztonsági zárfogadó

A kalkulátor kívül-belül fehér színű alap kialakítású profillal és a fenti profilválasztóban megjelölt üvegezéssel számol!

76 mm, 6 légkamra, dupla acélmerevítés, alap szárny profillal kívül-belül fehér alapszínben, MACO Multi-Matic vasalatrendszer, biztonság 2x biztonsági zárócsap, biztonsági zárfogadó, 4-20-4-18-4 Lowe+Argon gáz k = 0,5 W / m2K

REHAU SYNEGO

REHAU SYNEGO ablakprofil sarokmetszeti képe


A SYNEGO műanyag ablak a legjobb választás energiatudatos vevőknek, akiket a jó hőszigetelési tulajdonságok alapján egy pillanat alatt meg tud győzni. Az akár 0,94 W/m?K Uf értékű rendszer a gazdaságosságban és a sokoldalú tervezési lehetőségekben is jeleskedik.

Profilrendszer 7/6 kamrás REHAU Synego, beépítési mélység 80 mm, üvegezés (48 mm) háromrétegű esetén Ug = 0,5 W/m2K, az üveg 17 mm mélyen helyezkedik el a szárnyprofilban, amely garantálja a páralecsapódás elleni védelmet, tömítés 3x körbefutó tömítés, ezt kiegészíti plusz egy az üvegezés hornyában, plusz tömítés a párkányfogadó és a tok találkozásánál, egyenes vonalvezetésű 80 mm-es szárnyprofil, hőátbocsátási tényező Uw akár 0,76 W/m2K, vasalat MACO Multi- Matic vasalatrendszer, biztonság 3x biztonsági zárócsap, biztonsági zárfogadó, az alapár tartalmazza a WK1/RC1 biztonsági vasalatot.

A kalkulátor kívül-belül fehér színű alap kialakítású profillal és a fenti profilválasztóban megjelölt üvegezéssel számol!

80 mm, 7 légkamrás tok, 6 légkamrás szárny, dupla acélmerevítés kívül-belül fehér alapszínben, MACO Multi- Matic vasalatrendszer, biztonság 3x biztonsági zárócsap, biztonsági zárfogadó, az alapár tartalmazza a WK1/RC1 biztonsági vasalatot, 4-20-4-18-4 Lowe+Argon gáz k = 0,5 W / m2KVálasszon nyílászárót:

+


KÜLDÉS

Kapcsolat

Kollégáink:

Nagy Renáta, kiemelt szerződéskötő
nagy.renata@elitnyilaszarokft.hu
+36 70 601 5670

Udvaros Zsolt, szerződéskötő
udvaros.zsolt@elitablakkft.hu
+36 70 427 5600

Ócsai István, nyílászárófelmérő
+36 70 201 6479

e-mail címünk:

ajanlat@elitnyilaszarokft.hu

Nyitva tartás:

Hétköznap iroda: telefonon előre egyeztetett időpontban.
Hétköznap budapesti raktár 7:00 - tól, 16:00- ig
Hétvégén: zárva